Πολιτική απορρήτου

Όροι χρήσης του δικτυακού τόπου του έργου BIOTOPE AQUARIUM

Ποιοι είμαστε

Νομική ειδοποίηση

Οι παρόντες γενικοί όροι και προϋποθέσεις διέπουν τη χρήση και την πρόσβαση στον ιστότοπο του BIOTOPE AQUARIUM Project (“BAP”), ένα έργο της βάσης δεδομένων του BIOTOPE AQUARIUM στο BIOTOPE AQUARIUM Project, Miradolo Terme (PV), Ιταλία, και τις υπηρεσίες που διατίθενται στους χρήστες στη διεύθυνση http://www.biotopeaquariumproject.com (“ο παρών ιστότοπος” ή ο “Ιστότοπος”).

Εδώ οι χρήστες μπορούν να βρουν συγκεκριμένους όρους χρήσης που ισχύουν για το GoogleMaps(https://developers.google.com/maps/terms-20180207) API και το WordPress(https://en.wordpress.com/tos/).

Το BIOTOPE AQUARIUM Project (“BAP” ή “εμείς”) εδρεύει στη Via G. Falcone 11, Miradolo Terme 27010 (PV), Ιταλία, με αριθμό φορολογικού μητρώου (P.Iva) 02726120187.

Επικοινωνία. Τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την Ιστοσελίδα, τις υπηρεσίες μας ή τους παρόντες όρους πρέπει να απευθύνονται μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας.

Γενική χρήση του δικτυακού τόπου

Νομικό κείμενο

Η χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου και των αντίστοιχων υπηρεσιών από οποιονδήποτε χρήστη (“εσείς” ή “Χρήστης”) συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των παρόντων όρων και τυχόν ειδικών όρων που δημοσιεύονται στον δικτυακό τόπο. Κατά συνέπεια, συνιστάται στους χρήστες να διαβάζουν προσεκτικά τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις και τυχόν οδηγίες που εμφανίζονται στον ιστότοπο κάθε φορά που έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΌΣΒΑΣΗ Ή ΤΗ ΧΡΉΣΗ ΑΥΤΉΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑΣ, ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΆ Ή ΆΛΛΟΥ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ Ή ΥΠΗΡΕΣΊΑΣ ΤΗΣ BAP ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ, ΚΙΝΗΤΌ ΤΗΛΈΦΩΝΟ, TABLET, ΚΟΝΣΌΛΑ Ή ΆΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΉ (ΣΥΛΛΟΓΙΚΆ, “ΣΥΣΚΕΥΉ”), ΣΥΝΑΙΝΕΊΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΑΠΟΡΡΉΤΟΥ ΜΑΣ.

Φιλική έκδοση

Με την πρόσβαση στον ιστότοπο, συμφωνείτε με αυτούς τους όρους.

Νομικό κείμενο

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε ή να διαγράφουμε ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση οποιοδήποτε περιεχόμενο, υπηρεσίες και πληροφορίες που δημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο, καθώς και να περιορίζουμε ή να τροποποιούμε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. Οποιαδήποτε τροποποίηση τίθεται σε ισχύ από την ημερομηνία δημοσίευσης και δεσμεύει κάθε χρήστη που αποκτά πρόσβαση στη σελίδα μετά τη δημοσίευση. Οι όροι αυτοί μπορούν να αποθηκευτούν και να εκτυπωθούν από τον χρήστη χρησιμοποιώντας τη λειτουργία “Εκτύπωση” του προγράμματος περιήγησης.

Φιλική έκδοση

Ενδέχεται να αλλάξουμε αυτούς τους όρους από καιρό σε καιρό.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Νομικό κείμενο

Ανεξάρτητα από οποιαδήποτε άδεια χρήσης ελεύθερου λογισμικού ή λογισμικού ανοικτού κώδικα ή περιεχομένου που μπορεί να ισχύει για οποιαδήποτε έργα, και εκτός από τα έργα που ανήκουν στο δημόσιο τομέα, όλα τα στοιχεία αυτού του δικτυακού τόπου – συμπεριλαμβανομένου κάθε μεμονωμένου έργου και της δομής, της διάταξης και της επιλογής αυτών των έργων – καλύπτονται από δικαιώματα πνευματικής ή βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Τα δικαιώματα επί του περιεχομένου, του πηγαίου κώδικα, της μορφής, του σχεδιασμού και της ονομασίας των προϊόντων, των εφαρμογών, των εργαλείων, των σελίδων, των εμπορικών σημάτων, των εμπορικών ονομασιών, των λογότυπων, των εικόνων, των ήχων και των γραφικών ανήκουν ή έχουν παραχωρηθεί ή αποτελούν αντικείμενο άδειας χρήσης στο όνομα της BAP. Η πνευματική ιδιοκτησία και το δικαίωμα χρήσης αυτών των έργων με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της αναπαραγωγής, τροποποίησης, διανομής ή δημόσιας επικοινωνίας, προστατεύονται από το νόμο.

Φιλική έκδοση

Όλο το υλικό της BAP προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Λογαριασμός χρήστη

Εγγραφή

Νομικό κείμενο

Για να δημοσιεύσετε περιεχόμενο στο BAP, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα με τα στοιχεία σας και συμφωνώντας με τους παρόντες Όρους. Οι κωδικοί πρόσβασης είναι εμπιστευτικοί και, ως εκ τούτου, είναι δική σας ευθύνη να διαφυλάξετε και να διασφαλίσετε τη σωστή χρήση τους. Συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε αμέσως μόλις πληροφορηθείτε οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του Λογαριασμού σας ή οποιαδήποτε άλλη παραβίαση της ασφάλειας που σας είναι γνωστή. Με την επιβεβαίωση του λογαριασμού, σας χορηγείται περιορισμένη, ανακλητή, μη αποκλειστική και μη μεταβιβάσιμη άδεια χρήσης των υπηρεσιών BAP σύμφωνα με τους παρόντες Όρους. Η πολιτική απορρήτου που ισχύει για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία από την BAP παρατίθεται παρακάτω.

Φιλική έκδοση

Για να δημοσιεύσετε περιεχόμενο, πρέπει να εγγραφείτε και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.

Όρος

Νομικό κείμενο

Ο λογαριασμός θα ενεργοποιηθεί και θα παραμείνει σε ισχύ, εκτός εάν καταγγελθεί είτε από εμάς είτε από εσάς σύμφωνα με το παρόν. Μπορείτε να ακυρώσετε το λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή. Όλες οι ακυρώσεις θα πρέπει να απευθύνονται στην ηλεκτρονική μας φόρμα. Μπορούμε να αναστείλουμε ή να ακυρώσουμε την εγγραφή σας αμέσως σε περίπτωση παραβίασης από εσάς των παρόντων Όρων, με γραπτή ειδοποίηση. Μπορούμε να σας δώσουμε 7 ημέρες ειδοποίηση για την καταγγελία σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση. Σε περίπτωση τερματισμού για οποιονδήποτε λόγο, η πρόσβασή σας στο λογαριασμό σας και σε όλο το περιεχόμενό του θα απενεργοποιηθεί και τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαγραφούν, εκτός από τα δεδομένα που διατηρούνται σε αντίγραφα ασφαλείας (μόνο για σκοπούς ανάκτησης αντιγράφων ασφαλείας ή για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη). Το περιεχόμενο που έχετε αναρτήσει στον ιστότοπο θα επανεξεταστεί και, κατ’ επιλογή σας, μπορεί να διαγραφεί ή να παραμείνει σε απευθείας σύνδεση.

Φιλική έκδοση

Ο λογαριασμός σας παραμένει ενεργός, αλλά ενδέχεται να τον αναστείλουμε εάν παραβιάζετε αυτούς τους κανόνες και το περιεχόμενό σας ενδέχεται να αφαιρεθεί.

Ευθύνη και χρήση

Νομικό κείμενο

Είστε υπεύθυνοι για όλες τις δραστηριότητες που αναλαμβάνετε στο πλαίσιο του λογαριασμού σας. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό για να ανεβάσετε περιεχόμενο στον BAP ή χρησιμοποιώντας την υπηρεσία BAP για να στείλετε περιεχόμενο, συμφωνείτε ρητά ότι άλλοι χρήστες του BAP και τρίτοι μπορούν να δουν και να μοιραστούν το περιεχόμενό σας σύμφωνα με τους παρόντες όρους. Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό BAP για οποιονδήποτε παράνομο ή μη εξουσιοδοτημένο σκοπό ή για οποιαδήποτε δραστηριότητα που παραβιάζει τα δικαιώματα τρίτων. Εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά γραπτώς μαζί μας, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πύλη του δικτυακού τόπου της BAP για εμπορικούς σκοπούς. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία με τρόπο που μπορεί να την υποβαθμίσει ή να παραβιάζει οποιονδήποτε νόμο (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων). Συμφωνείτε να μας αποζημιώσετε και να μας κρατήσετε αβλαβείς στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο σχετικά με όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη χρήση του λογαριασμού σας BAP.

Φιλική έκδοση

Είστε υπεύθυνοι για τη δραστηριότητα στο λογαριασμό σας και συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με τους παρόντες όρους και το νόμο.

Ασφάλεια

Νομικό κείμενο

Αντιλαμβάνεστε ότι ο λογαριασμός BAP μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κοινή χρήση του περιεχομένου σας και ότι κατά την επεξεργασία, το περιεχόμενό σας, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, του κειμένου, των φωτογραφιών, των βίντεο, των μεταδεδομένων και ορισμένων πληροφοριών λογαριασμού μπορεί να μεταφερθεί χωρίς κρυπτογράφηση μέσω του διαδικτύου.

Φιλική έκδοση

Σημειώστε ότι οι μεταδόσεις BAP μέσω του Διαδικτύου είναι ανοικτές.

Διαδραστικές υπηρεσίες και περιεχόμενο χρήστη

Νομικό κείμενο

Η BAP παρέχει στους χρήστες υπηρεσίες που τους επιτρέπουν να αναρτούν περιεχόμενο στον ιστότοπο (π.χ. κείμενο και φωτογραφίες, βίντεο και μεταδεδομένα), συνδέσμους, δωμάτια συνομιλίας, ομάδες ειδήσεων, φόρουμ, ιστολόγια κ.λπ. (“διαδραστικές υπηρεσίες”). Οι χρήστες οφείλουν να παρέχουν και να χρησιμοποιούν το εν λόγω περιεχόμενο και τις υπηρεσίες σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, τυχόν ειδικούς όρους σχετικά με την παροχή των εν λόγω υπηρεσιών και τη δεοντολογική συμπεριφορά. Ειδικότερα, αλλά χωρίς περιορισμό, οι χρήστες δεν μπορούν να χρησιμοποιούν τον παρόντα ιστότοπο κατά παράβαση οποιουδήποτε δικαιώματος πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας (πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα, εμπορικά μυστικά κ.λπ.) ούτε προσωπικών δικαιωμάτων όπως η εικόνα, η τιμή και η προσωπική οικειότητα. Χωρίς περιορισμό, συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε αυτές τις υπηρεσίες για να αποκαλύπτετε, να δημοσιεύετε ή να διαδίδετε ανεπιθύμητα μηνύματα, παράνομους κώδικες/ιούς/κακόβουλο λογισμικό, εμπιστευτικές ή παραπλανητικές πληροφορίες ή διαφημίσεις ή άλλες επιβλαβείς χρήσεις που ενδέχεται να βλάψουν τα συστήματα, τη φήμη και τα συμφέροντα της BAP, των δικαιοδόχων της ή των χρηστών της.

Φιλική έκδοση

Οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, δεδομένα, σχόλια και άλλο περιεχόμενο στο BAP. Συμφωνείτε ότι το περιεχόμενο και η συμπεριφορά σας στον ιστότοπο θα συμμορφώνεται με τους παρόντες όρους και το νόμο.

Νομικό κείμενο

Σημειώστε ότι το BAP είναι μια κοινότητα χρηστών και ένα δίκτυο και για την ανάπτυξη αυτής της κοινότητας ορισμένες από τις δραστηριότητες του χρήστη σας (φόρτωση, λήψη, σχόλια, σελιδοδείκτες) είναι ορατές στους άλλους χρήστες. Μπορείτε επίσης να στέλνετε και να λαμβάνετε προσωπικά μηνύματα προς/από χρήστες.

Φιλική έκδοση

Άλλοι χρήστες ενδέχεται να δουν τη δραστηριότητά σας στο BAP.

Νομικό κείμενο

Τα κείμενα, οι φωτογραφίες, τα βίντεο και τα μεταδεδομένα τους που αναρτώνται στο διαδίκτυο ελέγχονται από την κοινότητα και τους εμπειρογνώμονες, όσον αφορά την ποιότητα και την καταλληλότητά τους για τον ιστότοπο που περιγράφεται στη διεύθυνση http://www.biotopeaquariumproject.com/help/moderators/. Ελέγχουμε ή εποπτεύουμε τις συνεισφορές των χρηστών και άλλων τρίτων στον ιστότοπο. για κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο και τα μεταδεδομένα τους, αναρτήσεις σε φόρουμ, σχόλια χρηστών κ.λπ., όπως απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία ή την αρμόδια δικαστική ή διοικητική απόφαση και αφαιρεί τα ανεπιθύμητα μηνύματα και άλλο άσχετο ή επιβλαβές περιεχόμενο. Εάν οι χρήστες ή οι συντονιστές εντοπίσουν παράνομο κείμενο, φωτογραφία, βίντεο ή μεταδεδομένα ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο θεωρούν ότι μπορεί να είναι παράνομο ή να παραβιάζει τους παρόντες όρους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης διαδικτυακή φόρμα (σύνδεσμος στη φόρμα επικοινωνίας στο διαδίκτυο) με μια περιγραφή του προβλήματος και τη διεύθυνση URL του περιεχομένου, ή χρησιμοποιήστε τις λειτουργίες που υπάρχουν στο δικτυακό τόπο για την επισήμανση περιεχομένου.

Φιλική έκδοση

Εξετάζουμε το κείμενο, τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα μεταδεδομένα που δημοσιεύονται στον ιστότοπο. Η κοινότητα καλείται επίσης να ελέγχει το περιεχόμενο και μπορεί να μας ειδοποιήσει.

Νομικό κείμενο

Κάθε περιεχόμενο, ανακοίνωση, σχόλιο, γνώμη, δήλωση ή σύσταση τρίτου μέρους που διατυπώνεται στο πλαίσιο των διαδραστικών υπηρεσιών αποδίδεται αποκλειστικά στον/στους Χρήστη/ες που εκφράζουν τις απόψεις αυτές. Σε καμία περίπτωση οι εν λόγω ανακοινώσεις, σχόλια, γνώμες, δηλώσεις ή συστάσεις δεν θα πρέπει να αποδίδονται στην BAP, η οποία θα απαλλάσσεται από τον Χρήστη από τυχόν αξιώσεις που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με τη χρήση των διαδραστικών υπηρεσιών από τον εν λόγω Χρήστη για σκοπούς που απαγορεύονται από τους παρόντες όρους ή άλλως από το νόμο.

Φιλική έκδοση

Μόνο εσείς είστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο που δημοσιεύετε.

Νομικό κείμενο

Διατηρούμε το δικαίωμα να εξαλείψουμε ανά πάσα στιγμή οποιοδήποτε περιεχόμενο ή συνεισφορά που παραβιάζει ή ενδέχεται να παραβιάζει αυτούς τους όρους ή να εμποδίσουμε την αναπαραγωγή ή τη δημόσια επικοινωνία οποιουδήποτε περιεχομένου/συμβολής μέχρι να προσκομιστεί απόδειξη της κυριότητας του παρεχόμενου υλικού ή της νομιμότητας της συνεισφοράς. Ειδικότερα, και για προληπτικούς λόγους, η BAP μπορεί να καταργήσει ή να αναστείλει τη δημοσίευση του εν λόγω περιεχομένου, όταν οποιαδήποτε συνεισφορά αναφέρεται ότι είναι παράνομη, παραβιάζει δικαιώματα τρίτων ή δεν τεκμηριώνεται επαρκώς (με την επιφύλαξη του δικαιώματος της BAP να διατηρεί και να καταχωρεί εσωτερικά ένα αντίγραφο του εν λόγω περιεχομένου κατά τη διάρκεια της επαλήθευσης της νομικής κατάστασης και για τη διάρκεια που προβλέπεται από το νόμο).

Φιλική έκδοση

Μπορούμε να αφαιρέσουμε το περιεχόμενο ανά πάσα στιγμή εάν παραβιάζει αυτούς τους κανόνες.

Νομικό κείμενο

Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να αποκλείσουμε οποιονδήποτε χρήστη από τις διαδραστικές υπηρεσίες και να αναστείλουμε ή να κλείσουμε τον λογαριασμό του/της χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση σε περίπτωση που ο χρήστης παραβιάσει οποιονδήποτε από τους παρόντες όρους.

Φιλική έκδοση

Μπορούμε επίσης να αποκλείσουμε χρήστες που παραβιάζουν αυτούς τους κανόνες.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στις διαδραστικές υπηρεσίες και το περιεχόμενο χρήστη

Εισερχόμενα (γενικό περιεχόμενο, όχι κείμενο/φωτογραφίες/βίντεο ούτε μεταδεδομένα ειδικά σχετιζόμενα με κείμενο/φωτογραφίες/βίντεο).

Νομικό κείμενο

Με την επιφύλαξη των ειδικών κανόνων για τα κείμενα/φωτογραφίες/βίντεο και τα μεταδεδομένα κειμένου/φωτογραφιών/βίντεο που αναρτώνται στον BAP που ορίζονται κατωτέρω, η ανάρτηση ή δημοσίευση μηνυμάτων, σχολίων, περιγραφών, απόψεων, αρχείων ή οποιουδήποτε άλλου περιεχομένου στον δικτυακό τόπο συνιστά παραχώρηση υπέρ του BAP της χρήσης και εκμετάλλευσης του εν λόγω περιεχομένου υπό τους όρους της Διεθνούς Αναφοράς 4.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/) άδεια.

Φιλική έκδοση

Μας παρέχετε το περιεχόμενό σας (εκτός από κείμενο/φωτογραφίες/βίντεο) με την άδεια χρήσης περιεχομένου CC BY 4.0.

Νομικό κείμενο

α) ο Χρήστης παραχωρεί στον BAP, στους δικαιοδόχους του BAP και στους χρήστες του BAP το δικαίωμα χρήσης και εκμετάλλευσης των εν λόγω κειμένων/φωτογραφιών/βίντεο και μεταδεδομένων σύμφωνα με την άδεια/ες Αναφορά 4.0 Διεθνές που υποδεικνύει ο Χρήστης. Η άδεια χρήσης που εφαρμόζεται σε ένα κείμενο/φωτογραφία/βίντεο ισχύει και για τα σχετικά μεταδεδομένα.

Φιλική έκδοση

Επιλέγετε την άδεια CC BY 4.0 για το περιεχόμενό σας.

Νομικό κείμενο

β) ο χρήστης εγγυάται στην BAP ότι έχει όλα τα απαραίτητα δικαιώματα στα κείμενα/φωτογραφίες/βίντεο και μεταδεδομένα για να παραχωρήσει την εν λόγω άδεια στην BAP και στο κοινό και ότι η ανάρτηση προς δημοσίευση δεν παραβιάζει δικαιώματα τρίτων οποιασδήποτε φύσης.

Φιλική έκδοση

Εγγυάστε ότι μπορείτε νόμιμα να δημοσιεύσετε τα κείμενα/φωτογραφίες/βίντεο στην BAP.

Νομικό κείμενο

γ) ο Χρήστης θα αποζημιώσει και θα απαλλάξει την BAP, τους δικαιοδόχους και τους χρήστες της BAP από κάθε ζημία ή απώλεια που θα υποστεί ένας από αυτούς ή οποιοσδήποτε από αυτούς, άμεσα ή έμμεσα, ως συνέπεια οποιασδήποτε παραβίασης της παραπάνω εγγύησης ή/και παραβίασης των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων, των εμπορικών μυστικών, των δικαιωμάτων προστασίας της ιδιωτικής ζωής ή άλλων δικαιωμάτων τρίτων, από την εν λόγω ανάρτηση.

Φιλική έκδοση

Θα καλύπτετε κάθε κόστος σε περίπτωση που παραβιάζετε τα ΔΔΙ άλλων ατόμων.

Σχόλια

Νομικό κείμενο

Όταν οι επισκέπτες αφήνουν σχόλια στον ιστότοπο, συλλέγουμε τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων, καθώς και τη διεύθυνση IP του επισκέπτη και τη συμβολοσειρά πράκτορα χρήστη του προγράμματος περιήγησης για να βοηθήσουμε στην ανίχνευση ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

Μια ανώνυμη συμβολοσειρά που δημιουργείται από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (που ονομάζεται επίσης κατακερματισμός) μπορεί να παρέχεται στην υπηρεσία Gravatar για να διαπιστωθεί αν τη χρησιμοποιείτε. Η πολιτική απορρήτου της υπηρεσίας Gravatar είναι διαθέσιμη εδώ: https://automattic.com/privacy/. Μετά την έγκριση του σχολίου σας, η εικόνα του προφίλ σας είναι ορατή στο κοινό στο πλαίσιο του σχολίου σας.

Φιλική έκδοση

Τα σχόλια του χρήστη εμφανίζονται κάτω από το κρυφό όνομα.

Μέσα ενημέρωσης

Νομικό κείμενο

Εάν μεταφορτώσετε τις εικόνες με ενσωματωμένα δεδομένα τοποθεσίας (EXIF GPS) στον ιστότοπο, ενδέχεται να εξάγουμε τυχόν δεδομένα τοποθεσίας από τις εικόνες στον ιστότοπο.

 

Φιλική έκδοση

Οι φωτογραφίες του χρήστη με ενσωματωμένη τοποθεσία θα εμφανίζονται κάτω από αυτήν την τοποθεσία.

Εξερχόμενο

Νομικό κείμενο

Τα κείμενα/φωτογραφίες/βίντεο και τα μεταδεδομένα κειμένων/φωτογραφιών/βίντεο που δημοσιεύονται από την BAP στις διαδραστικές υπηρεσίες διανέμονται με την άδεια Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International που αναφέρεται για κάθε στοιχείο και επιλέγεται από τον συγγραφέα ή τον χρήστη. Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά με αυτόν τον τρόπο, όλο το υπόλοιπο περιεχόμενο στον ιστότοπο και την πλατφόρμα της BAP διατίθεται με την άδεια CC BY-NC 4.0.

Φιλική έκδοση

Αναφέρουμε την άδεια χρήσης για τα κείμενα/φωτογραφίες/βίντεο και τα μεταδεδομένα. Όλο το υπόλοιπο περιεχόμενο είναι γενικά υπό την άδεια CC BY-NC 4.0.

Απαιτήσεις

Νομικό κείμενο

Τυχόν αξιώσεις που μας κοινοποιούνται από τους χρήστες σχετικά με παραβιάσεις δικαιωμάτων πνευματικής ή βιομηχανικής ιδιοκτησίας που σχετίζονται με οποιοδήποτε από τα περιεχόμενα του παρόντος δικτυακού τόπου πρέπει να μας αποστέλλονται μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας.

Υποχρεώσεις

Νομικό κείμενο

Δεν εγγυόμαστε στο χρήστη τη συνεχή διαθεσιμότητα της πλατφόρμας BAP ή την παροχή πληροφοριών ή των διαφόρων υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτής. Ως εκ τούτου, οι χρήστες δεν θα μας θεωρούν υπεύθυνους για οποιαδήποτε ζημία ή δαπάνη σε περίπτωση διακοπών της υπηρεσίας, καθυστερήσεων, δυσλειτουργιών και, γενικά, οποιασδήποτε ενόχλησης που οφείλεται σε αιτίες πέραν του ελέγχου της BAP.

Φιλική έκδοση

Δεν εγγυόμαστε ότι όλα τα δεδομένα στον ιστότοπο είναι σωστά. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πληροφορίες που δημοσιεύονται από χρήστες/εμπειρογνώμονες/διαχειριστές σε αυτόν τον ιστότοπο.

Νομικό κείμενο

Η BAP δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη που απορρέει από (α) χρήση από τον χρήστη του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών της BAP, (β) το περιεχόμενο και τις απόψεις που δημοσιεύονται από τρίτους στο παρόν, (γ) οποιαδήποτε δραστηριότητα που συνιστά παραβίαση των παρόντων όρων από τον χρήστη ή τρίτους, ή (δ) για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκληθούν στον εξοπλισμό των χρηστών λόγω πιθανών ιών υπολογιστών που προσβλήθηκαν από τον χρήστη κατά την περιήγησή του στον ιστότοπο ή για τυχόν άλλες ζημιές που προκλήθηκαν λόγω της περιήγησής του.

Φιλική έκδοση

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τη συμπεριφορά τρίτων χρηστών στον ιστότοπο.

Νομικό κείμενο

Ο χρήστης υποχρεούται να απαλλάξει την BAP από κάθε ευθύνη σε περίπτωση ζημιών που θα προκληθούν σε τρίτους ως αποτέλεσμα της νόμιμης ή παράνομης χρήσης από τον χρήστη των προϊόντων, υπηρεσιών, περιεχομένων ή εργαλείων που διατίθενται στον ιστότοπο.

Φιλική έκδοση

Θα καλύψετε τα έξοδά μας που προκλήθηκαν από τη λανθασμένη συμπεριφορά σας.

Νομικό κείμενο

Η BAP ευθύνεται για απώλειες ή ζημίες που υφίσταται ο χρήστης ως συνέπεια της πρόσβασης στον ιστότοπο ή της χρήσης του περιεχομένου ή των εργαλείων της πλατφόρμας μόνο όταν οι ζημίες αυτές αποδίδονται σε απάτη ή εσκεμμένη παράβαση εκ μέρους της BAP.

Φιλική έκδοση

Θα είμαστε υπεύθυνοι μόνο για απάτη ή παράπτωμα εκ μέρους μας.

Νομικό κείμενο

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε, να αντικαθιστούμε, να ενημερώνουμε, να ανανεώνουμε, να παρεμποδίζουμε ή να περιορίζουμε την πρόσβαση, να διακόπτουμε, να μπλοκάρουμε, να αναστέλλουμε προσωρινά ή να ακυρώνουμε οριστικά οποιαδήποτε υπηρεσία, παροχή πληροφοριών ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο, είτε σε σχέση με συγκεκριμένο χρήστη είτε γενικά, ιδίως όταν ειδοποιείται από οποιονδήποτε τρίτο ή διοικητική ή δικαστική αρχή για οποιαδήποτε πραγματική ή πιθανή παραβίαση δικαιωμάτων τρίτων. Οποιαδήποτε πιθανή παραβίαση θα πρέπει να κοινοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής μας φόρμας.

Φιλική έκδοση

Μπορούμε να αλλάξουμε τον ιστότοπο όποτε θέλουμε και θα σας ειδοποιήσουμε.

Πολιτική απορρήτου

Ευθύνη

Νομικό κείμενο

Τα παρεχόμενα προσωπικά δεδομένα θα αποθηκευτούν στο αρχείο με την ονομασία “Ερευνητικά έργα, ανάπτυξη και καινοτομία”, υπό την ευθύνη του έργου BIOTOPE AQUARIUM.

Φιλική έκδοση

Η BAP είναι υπεύθυνη για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται στην BAP.

Σκοποί

Νομικό κείμενο

Τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία για το γενικό σκοπό της διεξαγωγής μελετών, έργων ή σχεδίων έρευνας, ανάπτυξης και καινοτομίας. Ειδικότερα, αλλά χωρίς περιορισμό, τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία για τους σκοπούς της παροχής και διαχείρισης των υπηρεσιών της BAP, της επικοινωνίας με τους χρήστες της BAP σχετικά με τις δραστηριότητες του ιστότοπου και της MTG, της διαχείρισης των λογαριασμών των χρηστών, της επικοινωνίας των χρηστών μεταξύ τους, της παροχής ειδοποιήσεων, ενημερωτικών δελτίων και άλλων ηλεκτρονικών επικοινωνιών, καθώς και για κάθε διοικητικό και νομικό/δικαστικό σκοπό.

Φιλική έκδοση

Τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς Ε+Α, για τη διαχείριση του λογαριασμού σας και για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Συλλογή

Νομικό κείμενο

Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα κατά τη δημιουργία λογαριασμών χρηστών ή/και μέσω φορμών επικοινωνίας, όπως όνομα, επώνυμο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν εθελοντικά άλλα δεδομένα στο προφίλ τους. Μόνο τα δεδομένα που σημειώνονται με αστέρι είναι υποχρεωτικά. Οι χρήστες πρέπει να παρέχουν και να διατηρούν αληθή και ακριβή προσωπικά δεδομένα προφίλ. Οι χρήστες ΔΕΝ πρέπει να ανεβάζουν ευαίσθητα δεδομένα σχετικά με τη φυλετική καταγωγή, τη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, τη θρησκεία, την ιδεολογία και τη σεξουαλική ζωή, την υγεία του χρήστη ή τρίτου, ή σχετικά με τη διάπραξη ποινικών αδικημάτων ή διαδικασιών και τις σχετικές ποινές ή πρόστιμα.

Φιλική έκδοση

Συλλέγουμε ρητά τα δεδομένα μόνο στις φόρμες web. Δεν πρέπει να ανεβάζετε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Ανταλλαγή πληροφοριών

Νομικό κείμενο

Ενδέχεται να παρέχουμε τις πληροφορίες σας στους συνεργάτες, πωλητές, διανομείς και προμηθευτές μας, ορισμένοι από τους οποίους ενδέχεται να βρίσκονται εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ενδέχεται να διαβιβάσουμε τις πληροφορίες σας σε ορισμένους παρόχους υπηρεσιών προκειμένου να διεξάγουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες. Για παράδειγμα, οι πάροχοι υπηρεσιών μπορούν να αναλάβουν τη φιλοξενία ιστοσελίδων, την επεξεργασία πιστωτικών καρτών, τη ναυτιλία, τη διαχείριση δεδομένων, τη διανομή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την έρευνα αγοράς, την ανάλυση πληροφοριών και τη διαχείριση προωθητικών ενεργειών. Ενδέχεται επίσης να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας, εφόσον αυτό είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση μιας συναλλαγής ή την παροχή ενός προϊόντος, μιας υπηρεσίας ή μιας λειτουργίας που έχετε ζητήσει. Οι εν λόγω πάροχοι υπηρεσιών θα χρησιμοποιούν τις πληροφορίες σας μόνο για τους σκοπούς της εκτέλεσης των υπηρεσιών που παρέχονται στην BAP και υποχρεούνται να τηρούν όλες αυτές τις πληροφορίες εμπιστευτικές.

Φιλική έκδοση

Ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας για να σας παραδώσουμε την υπηρεσία που ζητήσατε.

Προστασία της ιδιωτικής ζωής των παιδιών

Νομικό κείμενο

Δεν συλλέγουμε ή ζητάμε εν γνώσει μας πληροφορίες στο διαδίκτυο από παιδιά κάτω των 13 ετών και δεν απευθυνόμαστε ειδικά σε παιδιά κάτω των 13 ετών στο υλικό μάρκετινγκ ή σε άλλες διαφημίσεις μας.

Φιλική έκδοση

Δεν απευθυνόμαστε ειδικά σε παιδιά κάτω των 13 ετών.

Αποκάλυψη

Νομικό κείμενο

Τα δεδομένα διατηρούνται εμπιστευτικά και δεν κοινοποιούνται σε κανέναν. Ωστόσο, τα δεδομένα αυτά μπορούν να κοινοποιηθούν με την προηγούμενη συγκατάθεσή σας σε οντότητες που συνεργάζονται στην ανάπτυξη ερευνητικών δραστηριοτήτων και σε τρίτους όταν η κοινοποίηση αυτή επιτρέπεται από το νόμο.

Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε πληροφορίες για να αποτρέψουμε παράνομες χρήσεις των προϊόντων και υπηρεσιών της BAP ή παραβιάσεις των Όρων χρήσης ή για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας έναντι αξιώσεων τρίτων. Ενδέχεται επίσης να μοιραστούμε πληροφορίες με εταιρείες που βοηθούν στην προστασία ή τη διερεύνηση της απάτης.

Φιλική έκδοση

Διατηρούμε τα δεδομένα σας εμπιστευτικά.

Εμπιστευτικότητα

Νομικό κείμενο

Έχουν υιοθετηθεί τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη διατήρηση και την προστασία των προσωπικών πληροφοριών των χρηστών από μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή πρόσβαση και από αλλοίωση, απώλεια ή κατάχρηση, λαμβάνοντας υπόψη την τεχνολογική κατάσταση, τα χαρακτηριστικά των αποθηκευμένων πληροφοριών και τους κινδύνους στους οποίους εκτίθενται οι πληροφορίες.

Φιλική έκδοση

Εφαρμόζουμε μέτρα ασφαλείας για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας αυτής.

Δικαιώματα χρηστών

Νομικό κείμενο

Για τους χρήστες που εγγράφονται στον ιστότοπό μας, αποθηκεύουμε επίσης τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχουν στο προφίλ χρήστη τους. Όλοι οι χρήστες μπορούν να δουν, να επεξεργαστούν ή να διαγράψουν τις προσωπικές τους πληροφορίες ανά πάσα στιγμή (εκτός από το ότι δεν μπορούν να αλλάξουν το όνομα χρήστη τους). Οι διαχειριστές του ιστότοπου μπορούν επίσης να δουν και να επεξεργαστούν αυτές τις πληροφορίες.

Τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης, ακύρωσης ή αντίρρησης σχετικά με τα δεδομένα στα εν λόγω αρχεία μπορούν επίσης να ασκηθούν με γραπτή αίτηση, συνοδευόμενη από φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητάς σας ή ισοδύναμου εγγράφου στη διεύθυνση: Τμήμα Ιδιωτικών Δεδομένων. Πρόγραμμα BIOTOPE AQUARIUM, Via G. Falcone 11, 27010 Miradolo Terme (PV), Ιταλία.

Φιλική έκδοση

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να τροποποιήσετε ή να διαγράψετε τα δεδομένα σας επικοινωνώντας μαζί μας.

Συναίνεση

Νομικό κείμενο

Με την εγγραφή ως χρήστης ή την αποστολή μιας φόρμας επικοινωνίας, οι χρήστες συμφωνούν ρητά με την παρούσα πολιτική, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Φιλική έκδοση

Συμφωνείτε με αυτή την επεξεργασία των δεδομένων σας.

Cookies και Analytics

Cookies

Νομικό κείμενο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί “cookies”, μικρά αρχεία δεδομένων που δημιουργούνται στον υπολογιστή σας και σχετίζονται με τους χρήστες. Τα cookies που χρησιμοποιούνται δεν μπορούν να διαβάσουν δεδομένα από το σκληρό δίσκο. Τα cookies επιτρέπουν επίσης την αναγνώριση των χρηστών μόνο όταν έχουν εγγραφεί, ώστε να μην χρειάζεται να εγγράφονται κάθε φορά που επισκέπτονται ή έχουν πρόσβαση σε περιοχές ή υπηρεσίες που προορίζονται αποκλειστικά για αυτούς. Παρέχουν επίσης πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία και την ώρα της τελευταίας επίσκεψης που πραγματοποίησε ο χρήστης στον ιστότοπο και το περιεχόμενο που επιλέχθηκε κατά την περιήγηση. Χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα cookies:

  • Google Analytics (όπως ορίζεται παρακάτω)
  • Session ID cookie (για την ανίχνευση της σύνδεσης του χρήστη σας)
  • Ένα cookie “τελευταίας επίσκεψης στο φόρουμ” για να παρέχει μια χρωματικά κωδικοποιημένη προβολή των μη αναγνωσμένων αναρτήσεων

Διαβάστε τη λεπτομερή πολιτική μας για τα cookies εδώ.

Φιλική έκδοση

Χρησιμοποιούμε τα cookies που περιγράφονται εδώ στον ιστότοπο.

Google Analytics

Νομικό κείμενο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics, μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού που παρέχεται από την Google, Inc., μια εταιρεία του Ντελαγουέαρ, της οποίας τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στη διεύθυνση 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Ηνωμένες Πολιτείες (“Google”). Το Google Analytics χρησιμοποιεί “cookies”. Πρόκειται για αρχεία κειμένου που βρίσκονται στον υπολογιστή και βοηθούν τον ιστότοπο να αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο. Οι πληροφορίες που παράγονται από το cookie σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου από τον χρήστη (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP) διαβιβάζονται και αποθηκεύονται από την Google σε διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Google θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για λογαριασμό μας προκειμένου να παρακολουθεί τη χρήση του ιστότοπου από εσάς, να συντάσσει αναφορές σχετικά με τη δραστηριότητα του ιστότοπου για τους διαχειριστές του ιστότοπου και να παρέχει άλλες υπηρεσίες σχετικά με τη δραστηριότητα του ιστότοπου και τη χρήση του διαδικτύου. Η Google μπορεί επίσης να διαβιβάσει αυτές τις πληροφορίες σε τρίτους όταν απαιτείται από το νόμο ή όταν οι εν λόγω τρίτοι επεξεργάζονται τις πληροφορίες για λογαριασμό της Google. Η Google δεν θα συσχετίσει τη διεύθυνση IP σας με άλλα δεδομένα που κατέχει η Google. Όλοι οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να αρνηθούν την επεξεργασία των δεδομένων ή των πληροφοριών απορρίπτοντας τη χρήση των cookies. Αυτό μπορεί να γίνει επιλέγοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, οι επισκέπτες συναινούν στην επεξεργασία των δεδομένων τους από την Google με τον τρόπο και για τους σκοπούς που περιγράφονται παραπάνω.

 

Φιλική έκδοση

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics, το οποίο συλλέγει ορισμένα δεδομένα πλοήγησης.

Άλλα

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που παρέχονται μέσω της χρήσης του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών της BAP υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με την ακόλουθη πολιτική:

Σύνδεσμοι

Νομικό κείμενο

Ο ιστότοπός μας περιέχει συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων. Δεν κάνουμε καμία δήλωση, ούτε αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη σχετικά με αυτούς τους ιστότοπους, ούτε έχουμε οποιονδήποτε έλεγχο επ’ αυτών. Οποιοδήποτε περιεχόμενο τρίτου μέρους ή σύνδεσμος σε ιστότοπο τρίτου μέρους έχει μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα. Εκτός εάν ορίζεται ρητά διαφορετικά σε κάθε περίπτωση, η BAP δεν παρεμβαίνει, δεν συμμετέχει και δεν αναλαμβάνει καμία εγγύηση σχετικά με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρονται από τρίτους παρόχους, τα οποία μπορεί να είναι προσβάσιμα μέσω υπερσυνδέσμων ή διαφημίσεων.

 

Φιλική έκδοση

Διασυνδέουμε άλλους ιστότοπους, αλλά δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενό τους.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Νομικό κείμενο

Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σαν να έχει επισκεφθεί ο επισκέπτης τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα σχετικά με εσάς, να χρησιμοποιούν cookies, να ενσωματώνουν πρόσθετη παρακολούθηση από τρίτους και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το ενσωματωμένο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης της αλληλεπίδρασής σας με το ενσωματωμένο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και είστε συνδεδεμένοι σε αυτόν τον ιστότοπο.

 

Φιλική έκδοση

Ενσωματώνουμε άλλους ιστότοπους, αλλά δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενό τους.

Επικοινωνία και ειδοποιήσεις

Νομικό κείμενο

Συμφωνείτε να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες. Δεν θα μοιραστούμε το email σας με τρίτους. Ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας για πληροφορίες και ειδοποιήσεις σχετικά με τον λογαριασμό σας ή όταν απαιτείται από τον νόμο. Με το παρόν αναγνωρίζετε και συναινείτε ότι οι εν λόγω ειδοποιήσεις θα ισχύουν από τη στιγμή που θα τις δημοσιεύσουμε στις Ιστοσελίδες μας ή θα σας τις παραδώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν δεν μας παρέχετε ακριβείς πληροφορίες, δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι εάν δεν σας ειδοποιήσουμε.

 

Φιλική έκδοση

Συμφωνείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς.

Δίκαιο και δικαιοδοσία

Νομικό κείμενο

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις διέπονται από το ιταλικό δίκαιο. Τα μέρη αποδέχονται ρητά ότι οποιαδήποτε διένεξη που προκύπτει από ή σε σχέση με την εφαρμογή, ερμηνεία ή εκτέλεση των παρόντων όρων και τη χρήση των υπηρεσιών θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία του αρμόδιου δικαστηρίου της Παβίας, Ιταλία.

Φιλική έκδοση

Σε περίπτωση διαφωνίας, οι παρόντες όροι υπόκεινται στο ιταλικό δίκαιο και η διαφορά πρέπει να παραπεμφθεί στα δικαστήρια της Παβίας, Ιταλία.